MWC 2015: Jolla Tablet Hands on – Bra multitasking och en …

0 Shares

Finska företaget Jolla var närvarande vid MWC 2015, där de visade upp sin Jolla -surfplatta, en Sailfish OS -enhet, som vi fick kolla upp på nära håll och personligt i videon nedan.

DSC_0012

Sailfish OS byggdes ovanpå Mer open source -projektet och det fungerar perfekt på denna skiffer. Jolla -surfplattan startade som ett Indiegogo -projekt, som har fått mer än 2,2 miljoner dollar från över 18 000 supportrar. Produkten erbjuder åtkomst till Android -appar och kör dem utan problem. Den 8 -tums Jolla Tablet är för närvarande prissatt till $ 249 och den kör Sailfish OS 2.0, med ett mycket trevligt multitasking -system.

Vi har ett QWERTY -tangentbord ombord, som delas i två i liggande orientering, så det gör det lättare att skriva tummen. Det finns också en anpassningsbar snabbinställningsfält som kan utlösas med en svepning från startskärmen. Jolla inkluderade ett aggregerat meddelandeflöde, ett gäng teman och dess kärngester inkluderar att svepa upp var som helst för att komma till apparområdet eller svepa åt sidan för att få en blick på startskärmen.

Det finns applikationsomslag här, som i grunden är små kort som visar dig öppna appar på startskärmen. Jolla är mycket stolta över multitasking mellan appar utan att behöva återvända till startskärmen. Appar visas i ett rutnät, med liveinformation kopplad till dem. Detta är en 7,85 tums surfplatta med en upplösning på 2048 x 1536 pixlar och en fyrkärnig 1,8 GHz Intel -processor, en 5 MP -kamera och 32 eller 64 GB lagringsutrymme samt ett 4450 mAh batteri.

0 Shares