MWC 2017: Samsung bekräftar att 3 tabletter kommer idag, Gear VR …

0 Shares

Samsung bekräftade just att produkten kommer att avslöjas om ett par timmar på MWC 2017 och precis som förväntat handlar evenemanget mer om surfplattor än någonting annat. Sydkoreanerna ska avslöja 3 tabletter och en helt ny Gear VR med en kontroller.

Vi har redan sett en hel del läckor och certifieringar av Samsung Galaxy Tab S3, så det kommer säkert. Vi förväntar oss också Samsung Galaxy Book och TabPro S2 i Barcelona och alla de nya skifferna ska ha S Pen-kompatibilitet och möjligen också medföljande styli. När det gäller den nya Gear VR går den här med en helt ny joystick / fjärrkontroll.

Den har en pekplatta, samt en hem-, meny- och volymknapp. Ett gyroskop och accelerometer är också ombord och den här joysticken påminner mig om HTC Vive. Samsung kommer att visa upp på sin AR-teknik, den nya Exynos 9 CPU och 5G tech också. Tillbaka till surfplattorna kommer Galaxy Tab S3 att vara en 9,6 tum med en Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM och en 12 MP-kamera.

Det kör Android Nougat och det kommer förmodligen att vara väldigt smalt. Under tiden kör Galaxy TabPro S2 och Galaxy Book Windows 10 och har Intel-chipsets, förmodligen Core i och Core m-enheter. S Pen och Air Command-funktionalitet förväntas.

0 Shares