MyKronoz ZeTime 2, en hybrid smartwatch med schweiziskt DNA # MWC19

0 Shares

När Smart klocka framkom, sa många att den klassiska klockindustrin inte skulle påverkas på något sätt. Marknadskonsulterna motsägde sig själva genom att se till att han dog och andra att han inte dog. I alla fall, båda världarna har kunnat överleva mycket hälsosamt.

Men vad händer om vi sätter ihop dem? Det är där hybrid smarta klockor. Och ett av de märken som förstärker denna kategori är MyKronoz, ett schweiziskt företag som kom till MWC19 med en ny version av ZeTime, dess premiumklocka.

Vi pratar om MyKronoz ZeTime2, en klocka som har ett riktigt konventionellt klockmaskineri – och därmed händer som alla dessa klockor – och en mycket ljus och skarp 360 x 360px AMOLED-skärm, som levererar aviseringsinformation och all data som sensorerna samlar in.

Eftersom klockan har en pulssensor, 6-axlig accelerometer, gyroskop, mikrofon för åberopa Siri, Google Assistant eller Alexa. Av detta följer att den är kompatibel med ios Y Android.

Det bästa är att – enligt tillverkaren – kan ditt batteri ta upp till 60 dagar mellan laddningarna. Allt från $ 199 USD; ja, att berätta från en obestämt ögonblick under andra halvåret.

MyKronoz ZeTime2 har en mycket välgjord rostfri kaross, som finns i två storlekar: 39 mm (eller liten och nätt) och 44 mm (vanlig). Jag vet inte, jag gillade det.

Läs mer om ZeTime2 i följande video.

0 Shares