Namnet på den nya iPhone -serien har blivit känt

0 Shares

iPhone 13 Pro

Apple kommer att introducera varumärken med smartphones i september. Häromdagen publicerades en ögonblicksbild på webben som visar förpackningsklistermärkena till de nya iPhonesna. Och nu har namnen på framtida Apple -prylar blivit kända.

Klistermärket innehåller inte bara modellnamnet på iPhone 13, utan också den berömda inskriptionen ”Designad av Apple i Kalifornien. Monteras i Kina “(” Designad av Apple i Kalifornien. Monterad i Kina “).

iPhone 13 Pro

Under lång tid har det gått rykten på internet om att iPhone 12S -serien kommer att introduceras 2021. Tillverkaren bestämde sig dock för att inte experimentera med numrering och namngav sin produkt enligt den etablerade traditionen. Förutom den grundläggande versionen med samma namn, tillkännager företaget iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max och iPhone 13 mini.

Förmodligen är det officiella tillkännagivandet av iPhone 13 planerat för perioden 13-17 september. Nya Apple -smartphones kommer att få egna A15 Bionic -chips, ett förbättrat kamerasystem och Face ID -teknik, som kommer att kunna känna igen användaren även i en medicinsk mask.

IPhone 13 kommer att kosta 699 dollar.

Källa: twitter.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares