Namnet Samsung Galaxy Z Fold 2 5G (och inte bara) bekräftas praktiskt taget av detta läckta foto (foto)

0 Shares

Det råder inga fler tvivel, inte ens för den främre kamerans placering.

Mycket lite saknas i den efterlängtade händelsen Galaxy Uppackad Samsung, scenen som den koreanska jätten kommer att utnyttja för att äntligen få fram (bland myriad av andra saker) sin nya Galaxy Z Fold 2 5G. Webben under de senaste veckorna har dock inte varit ledig och vid flera tillfällen har vi på ett mer eller mindre konkret sätt kunnat föreställa oss utseendet och egenskaperna hos denna nya vikning.

Idag har vi äntligen ett skott i våra händer som försvinner kvarvarande tvivel och bekräftar inte bara det branding av produkten, som därför slutgiltigt anpassar sig till Samsungs nuvarande Z, men också närvaron av hål i skärmen för kameran. Till skillnad från den första versionen av Fold kommer den nya modellen faktiskt inte med två främre selfie-kameror, men med bara en från 10 MP (faktiskt åtföljd av en tvilling på sekundärskärmen).

LÄS OCH: Galaxy Z Fold 2 och Z Flip 5G-priser läckt ut.

Slutligen, kom ihåg att de senaste rykten leder till en enhet med en 4,365 mAh, snabb laddning a 25W (15W trådlöst) och möjligheten att dela laddningen med andra enheter (sk omvänd laddning). Det finns därför inget kvar att göra än att vänta på nästa 5 augusti, det datum då Samsung kommer att presentera Galaxy Z Fold 2 (tillsammans med 4 andra enheter)

Källa: SamMobile

0 Shares