Nästa iPhone kan ha tre varianter

0 Shares

För några veckor sedan kom iPhone 7 till vårt land och rykten om dess efterträdare börjar dyka upp; Bland dessa har ett rykte börjat omge att det inte skulle vara en eller två versioner som Apple skulle lansera, utan tre.

Enligt KGI skulle Apple lansera tre nästa iPhone, en med en 5,2-tums OLED-skärm; en annan på 4,7 och en annan på 5,5 med LCD. Nyheten skulle vara den här nya versionen på 5,2 tum med OLED -skärm, till skillnad från de redan kända, sägs det också att dess faktiska storlek skulle vara 5,8 tum, eftersom de återstående 0,6 skulle motsvara en skärm böjd på båda sidor. Stor nyhet för Apple som hittills inte gett lampor av denna typ av modell.

När det gäller utformningen av de återstående enheterna sägs det att de skulle genomgå en stor förändring av sitt hölje, de skulle byta ut det typiska nuvarande aluminiummaterialet mot glas, något som om du tänker efter skulle det vara en möjlig prissänkning att lämna den nya toppen av linjen med sitt respektive aluminiummaterial och den här förmodade krökta skärmen.

0 Shares