Nästa iPhone skulle ha fjärr trådlös laddning

0 Shares

Idag är trådlös laddning ett stort plus för en enhet. Tillverkare, som Samsung, har utmärkta sig i detta avseende och ger en bekvämare upplevelse för sina användare när de laddar sina egna telefoner. Den stora men av denna typ av belastning är att den inte riktigt uppfyller vad namnet lovar, sedan den måste vara ansluten till laddstationen ändå för att ladda terminalen.

Apple skulle ha ett ess i ärmen. Enligt en rapport publicerad av BGR, de i Cupertino skulle arbeta med en laddningsmetod – verkligen – trådlös, så mycket att vi kunde ladda vår enhet 5 meter från laddaren. Enligt källan skulle Apple samarbeta med Energous, ett välkänt företag inom området, för att uppnå sitt mål.

Även om detta rykte pekar direkt på iPhone 8, Det är klart att en sådan typ av last kräver mycket arbete för att officiellt lanseras på marknaden, så det kan bli en fördröjning och lanseras med en framtida modell. Oavsett om det händer, skulle en revolution som denna helt förändra marknadsstandarden, och det skulle vara Apple – igen – som skulle sätta ordning på saken igen.

Källa: BGR
0 Shares