Nästa NVIDIA SHIELD bärbara konsolläckor, kan komma med Tegra X1 …

0 Shares

NVIDIA har tre Shield -enheter just nu, en handhållen spelenhet som ser ut som en Xbox -joystick, en speltablett och den senaste TV -skärmen med snedstreck. Den nyaste av dem heter helt enkelt NVIDIA Shield och levereras med Android TV -stöd, liksom det mycket kraftfulla Tegra X1 -chipet.

nvidia-shield-portable-1

Nu finns det rykten om att vi ska få en ny Shield Portable-konsol, en uppföljning av den ursprungliga enheten. Nykomlingen upptäcktes hos olika Bluetooth- och WiFi -certifieringsmyndigheter. Bluetooth SIG -webbplatsen visar en viss SHIELD Portable -modell, P2523, bredvid en SHIELD -konsol P2571. Dessa två nämns som bärbar konsol respektive digitalbox.

Det är mycket troligt att Shield Portable -konsolen 2 kan ha ett Tegra X1 -chipset inuti, särskilt eftersom det är listat tillsammans med digitalboxen som redan använder den CPU: n. WiFi -certifieringen bekräftar också den bärbara konsolen med modellnummer P2523 och nämner att den levereras med stöd för AC WiFi -standarden. Med tanke på att den första bärbara var inte precis välkommen på grund av dess skrymmande format, skulle en ny vara vettig?

nvidia-shield-portable-2

0 Shares