Nästa Oneplus -smartphone skulle heta Pixel och inte 3T

0 Shares

I slutet av förra månaden meddelade vi ryktet om att det kan finnas en ny terminal från det kinesiska företaget med titeln, vi hänvisar till den OnePlus 3T.

Ordspråk smartphone skulle ha en hårdvara pekare med tillägget att ha den senaste versionen av Android, den berömda Nougat -varianten.

Även om det verkar vara något motsägelsefullt med OnePlus avsikt att vilja presentera en enda mobil per år, är sanningen att företaget sedan förra året har brutit mot sitt mål efter att ha presenterat OnePlus X.

Så här vill den 2016 återgå till vägen för två telefoner i sin årliga katalog. Ändå, den andra grej Det har ännu inte avslöjats och som en konsekvens har vi idag nya rykten om det.

OnePlus Pixel, Android stock?

oneplus-pixel-01

Just detta (framtida) nya lag har just fångats efter passagen genom Geekbench och har lämnat oss några nyfikna detaljer.

Att börja, namnet på själva telefonen är OnePlus Pixel, och inte OnePlus 3T som man ursprungligen trodde. Dock, kanske den förstnämnda är en annan variant av den andra, även om det skulle vara något mindre troligt baserat på den sed som organisationen har vant oss i sin katalog.

Terminalen har en Qualcomm fyrkärnig processor som körs på 1,59 GHz, som översätts till Snapdragon 820, trots att det inte uttryckligen har visat sitt namn. Detta är verkligen något chockerande jämfört med tidigare rykten där Snapdragon 821 övervägdes. som den sista SoC.

oneplus oneplus 3

En av de punkter som genererar mest intriger handlar om dess 4 GB RAM. Med andra ord, det nuvarande flaggskeppet, OnePlus 3, har 6 GB RAM; och sedan början av läckage av den förmodade nya modellen hanterades denna sista siffra som dess slumpmässiga åtkomstminne.

Å andra sidan skulle det mobila operativsystemet som ansvarar för att ge liv åt den här telefonen vara Android 7.1 Nougat, det senaste av det senaste i avsnittet av programvara. Vad mer, att ha efternamnet Pixel i enhetens namn kan innebära motsvarigheten till att presentera en version av operativsystemet praktiskt taget stock, en nick till de mest puristerna. Även om det är avlägset, betyder det inte att det är omöjligt eller oöverkomligt. Kanske OnePlus har förhandlat fram ett avtal med Google själv för att komma med en produkt med en sådan funktion.

Sist men inte minst finns testresultaten av testa i sig: Single-Core uppnått 2 326 poäng, medan i Multi-Core nådde 5 475 poäng.

oneplus-one-logo-ah-1-2-810x298_c

Men vi kommer inte att lämna utan att ge dig en varning. Allt som sägs här är baserat på läckor, det finns inget konkret än. Oneplus Pixel och 3T kan vara samma telefon där ditt ansvariga företag utför tester och experiment som försöker definiera en slutprodukt … eller kanske har vi en extra typversion Google Play Edition, eller något sådant. Detta är något som kineserna har och kommer att få det sista ordet nästa november 15.

Källa: PhoneArena – Geekbench
0 Shares