Nästa torsdag 8 november börjar den officiella förförsäljningen av Huawei Mate 20 Pro

0 Shares

Vi har utmärkta nyheter för alla som väntar på den officiella ankomsten av det nya Huawei-flaggskeppet som vi känner till Mate 20 Pro, eftersom den officiella försäljningen börjar om tre dagar till.

Bäst av allt kommer Huawei Mate 20 Pro inte att säljas ensam, eftersom den kommer att åtföljas av två presenter som kommer att vara ett perfekt komplement till din nya smartphone.

Den officiella försäljningen börjar torsdagen den 8 november och för alla som får tillgång till den här försäljningen av Huawei Mate 20 Pro kommer de att få en ny Huawei Watch GT (referenspris $ 199,999) och en trådlös Huawei laddare (referenspris $ 49 990).

Detta kompletta Huawei-paket kommer att finnas tillgängligt för CLP $ 849 990, samma pris som vi exklusivt räknat med förra månaden. Huawei Mate 20 Pro tillsammans med Huawei Watch GT och den trådlösa laddaren levereras från och med den 15 november, det datum då den officiella lanseringen kommer att äga rum i Chile.

Försäljningen kommer att finnas tillgänglig i Huaweis egna butiker i Mall Plaza Vespúcio och Mall Costanera Center, samt genom den officiella butiken i Mercado Libre. Kom ihåg att förförsäljningen börjar nästa torsdag.

I pressmeddelandet från Huawei Chile läggs också till butiker som Ripley, Paris, Hites, La Polar, Falabella, ABC Din, PC Factory och Líder. När det gäller mobiloperatörer kommer den att finnas tillgänglig på Entel, WOM, Movistar och Claro.

Känner du fortfarande inte den nya Huawei Mate 20 Pro? Då inbjuder vi dig att läsa vår fullständiga analys av den asiatiska tillverkarens nya flaggskepp.

Granska Huawei Mate 20 Pro

Via pressmeddelande – Huawei Chile
0 Shares