Nativ Sound Vita är i grunden en enorm musikspelande surfplatta, med …

0 Shares

Vi har sett Samsung Galaxy View som en nischprodukt, en surfplatta som är avsedd för att titta på tv -program och förstått dess användbarhet. Men musikorienterad surfplatta verkar vara en udda nisch att täcka, eller hur? Tja, den här enheten finns och den kallas Nativ Sound Vita.

nativ-sound-vita-player-3

Känns som ett ljudnav, musikkontrollcenter och en skiffer kombinerat, denna 11,6 tum erbjuder en IPS LCD -skärm och upp till 4 TB lagringsutrymme. De är tillgängliga som inbyggda hårddiskar, vilket verkligen inte hjälper till med enhetens bärbarhet. Produkten kommer från en start och den är avsedd att erbjuda pekskärmsåtkomst till all din musik, samt trådlös uppspelning av flera rum.

nativ-sound-vita-player-5

Röststyrning finns också och ett generöst utbud av ingångar. Med Nativ Sound Vita kan vi strömma saker via WiFi, Bluetooth, aptX, NAS/HDD, asynkron USB 2.0 eller SPDIF. Upplösningar som stöds här går upp till DSD256 och 32 bitars/384 kHz PCM. Listan slutar inte här, eftersom vi också lovat kompatibilitet med Android, Mac, PC, iOS, AirPlay, UPnP/DLNA och mer.

nativ-sound-vita-player-2

Videoinnehåll kan erbjudas på TV -apparater via en HDMI -kabel och Google Cast stöds också. Uppsampling och separata vänster och höger kanaler kommer att kittla ljudfilernas sinnen. Innan du blir upphetsad, vet att Sound Vita finansieras på Indiegogo och nådde 62% av sitt mål på 100 000 dollar på mindre än en dag. Löften börjar på $ 699 för en modell som heter Wave och $ 999 för Vita själv.

Paketet ger dig ett bordsställ i ek och leveranser förväntas i oktober.

0 Shares