Netflix förnyar sitt användargränssnitt i sin version för Android

0 Shares

Den berömda streamingvideoplattformen som vi känner till Netflix har blivit av med sitt gammaldags gränssnitt, som har släppt en ny spelare med en redesign för alla användare som gillar denna tjänst på Android -enheter, vilket gör visningen av filmer eller serier mycket mer intuitiv.

Den första nyheten kommer du att märka när du trycker på skärmen medan du spelar innehåll, som du hittar två nya knappar som gör att du kan gå framåt och bakåt i 10 sekunder, medan om du trycker två gånger på skärmen går det nu framåt och bakåt direkt.

Dessutom har knapparnas storlek ökats Spela / pausa och alternativen för Avsnitt, ljud / undertexter och möjlighet att hoppa till nästa kapitel med nya knappar för en mycket snabbare upplevelse, som du kan se på följande fotografi:

Om du vill njuta av det här nya gränssnittet är det bara att gå till Google Play -butiken och uppdatera programmet till den senaste versionen. Uppdateringen bör redan vara tillgänglig för alla användare, men om den fortfarande inte visas kan du hitta APK -filen i Apkmirror så att du kan utföra uppdateringen manuellt.

Källa: Google Play

0 Shares