Nexus 5 2015 och Nexus 6 2015. Allt vi vet hittills [Actualización 28-08-2015]

0 Shares

nexus-logo-01

Den nya Nexus är precis runt hörnet, efterlängtade smartphones att det finns människor som redan räknar dagarna. Fortfarande inga officiella uppgifter men här har du en kompilering av allt vi vet hittills om det nya Nexus.

Nexus 5 2015.

UPPGRADERA [04-09-2015]: 2015 Nexus 5 kommer att heta Nexus 5X

____

I år blir det två Nexus, en tillverkad av Huawei med avancerade funktioner och en annan tillverkad av LG, som kommer att vara mer fokuserade på mellanklassen. Nexus som tillverkas av LG förväntas kallas Nexus 5 2015 eller Nexus 2 generation.

Design

Filtrering-LG-Google-Nexus

Under flera veckor många bilder av designen på Nexos 5 2015, många av dem bilder av skyddsomslag.

Med tanke på läckorna kan vi säkerställa det detta blir baksidan av den nya Nexus 5, en kamera och en cirkulär fingeravtryckssensor, en dubbel LED-blixt och en autofokuslaser.

Förbi framför det är inte mycket nyheter vi har en dubbla främre högtalare. En video läckte ut som visar Nexus 5 2015, trots att det är ett koncept, kan dess slutliga design vara så här.

https://www.youtube.com/watch?t=34&v=gn3PXxYY6hU

Tekniska egenskaper.

Detta är något som också har pratats om, vi kunde se ett riktmärke där Nexus 5 2015. förstörd antutu med ett mycket högt betyg.

Denna Nexus 5 förväntas ha en skärm på 5,2 tum upplösning FHD, en processor snapdragon 620 åtta kärnor, 4 GB Bagge med DDR3 -teknik. en bakre kamera på 13 megapixlar med f / 1.8, dubbel LED-blixt och autofokuslaser och naturligtvis Android Marshmallow.

UPPGRADERA [26-08-15] Nexus-5-2015-weibo-spec-läcka

Möjliga Nexus 5 -funktioner läckt, Qualcomm -processor snapdragon 808, 3 GB RAM, QHD -skärm, 13 megapixel Sony -sensor med optisk bildstabilisator.

Läs läckans post här.

____

Det återstår att se de officiella uppgifterna men den här nya Nexus 5 ser inte alls dålig ut.

Bildgalleri

UPPGRADERA [28-08-15] Möjligt presentationsdatum för denna terminal har meddelats. Kan presentera dagen 29 september. Det här är inte officiella uppgifter, vi får se om det är sant. Vi vet ingenting om Huaweis Nexus 6 än.

____

Huaweis Nexus 6

Årets andra Nexus kommer att tillverkas av Huawei, det stora kinesiska företaget lägger sin udde åt sidan partner med Google och hans Ren android och bygg den bästa Nexus som någonsin gjorts.

Design.Huawei-Nexus-6-2015-renderar-OnLeaks

Denna Huawei Nexus har inte fått lika många läckor som Nexus 5, men också en video filtrerades.

Vi ser a metalliskt utseende, verkar och kommer det att vara mer premium än Nexus 5 från LG, med metalliska ytor och också fingeravtryckssensor fingeravtryck på baksidan, med en Rund form. Ovan ser vi kameran också med samma form och bredvid den en dubbel LED -blixt.

Framifrån, mer av samma sak, dubbla främre högtalare. Denna Nexus ser bra ut.

https://www.youtube.com/watch?t=41&v=Vypj-uzGzlw

____

UPPGRADERA [24-08-2015]: Idag har en riktig bild av Nexus 6 som tillverkats av Huwei läckt ut.

huawei-nexus-foto-läcka-830x737

På bilden kan vi se bak och fram på den nya Nexus, på baksidan ser vi med en metallisk finish, Nexus -logotypen och a fingeravtrycksläsare. Högre i en glasbandskamera och LED -blixt och på framsidan vad som verkar vara två främre högtalare.

____

Tekniska egenskaper.

Här om vi har mer information, naturligtvis detta det blir Nexus high-end i år och kommer att bära en Qualcomm -processor Snapdragon 820, åtta kärnor, (förhoppningsvis har den här inte heller den berömda överhettningsfrågan som Snapdragon 810 bär) en stor skärm 5,7 tum med QHD -upplösning, en bakre kamera på 21 megapixlar och med trådlös laddning och Android Marshmallow

Som vi har sagt tidigare måste vi fortfarande vänta på de officiella uppgifterna.

Bildgalleri

UPPGRADERA [04-09-2015]: Vi vet redan presentationsdatumet, det blir den 29 september.

Relaterade inlägg.

Ett nytt LG Nexus 5 -fodral läcker

Bild på nya Nexus 5 från LG

Kan detta vara Nexus från Huawei?

0 Shares