Nokia 7, all information, funktioner och pris

0 Shares

Vi slutar inte denna vecka med presentationerna, den här gången är det Nokias tur. Rykten placerade Nokia 7 i det övre mittenområdet och har egenskaper för att tjäna en plats. Trots att den inte nått Nokia 8 har den funktioner som inte har något att avundas. Du kan jämföra dig efter vår analys.

Nokia 7 -funktioner

HMD Global har presenterat oss för en Nokia 7 med en LCD -skärm på 5,2 tum med upplösning Full HD. Det innehåller också Gorilla Glass 3 -skydd, både på skärmen och på dess 3D -glaskropp.

När det gäller dess interiör hittar vi en processor Snapdragon 630 åtta kärnor. Detta slutar inte här eftersom vi kommer att ha två varianter av 4 och 6 GB av Bagge. Det enda som inte förändras är ditt intern lagring bestående av 64 GB. Vi vet inte om den interna lagringen kan utökas med ett microSD.

En annan av de grundläggande egenskaperna hos en smartphone är kameran. I Nokia 7 har vi en bakre kamera på 16 megapixlar med ett ZEISS -objektiv och bländare på f / 1.8. Slå på fronten vi har 5 megapixlar med en öppning av f / 2,0. Det bör noteras att den har Dual-Sight-funktionen, liksom Nokia 8, med den här funktionen kan vi ta foton eller videor med båda kamerorna samtidigt.

Nokia 7 har också andra omöjliga att glömma funktioner som dess batteri av 3000 mAh med snabb laddning. Förutom Android Nougat och uppdatering till Android 8.0 Oreo garanteras av HMD.

Pris och tillgänglighet

När det gäller tillgängligheten vet vi att den kommer att släppas på den kinesiska marknaden den 24 oktober och för närvarande skulle det inte nå fler länder. När det gäller priset kommer vi att ha versionen av 4 GB för ungefär 319 euro handla om. Angående versionen av 6 GB av RAM skulle vara prissatt till ungefär 345 euro ungefär.

0 Shares