Nokia G50 5G -smartphone visas på officiella bilder

0 Shares

Nokia G50 5G

Tidigare rapporterades att Nokia förbereder sig för att släppa sin nya smartphone som heter Nokia G50 5G. Idag har preliminära specifikationer dykt upp på nätverket, samt officiella högkvalitativa bilder av nyheten i två färger.

Informationen delades av internetportalen Gizmochina med en länk till den tyska tematiska resursen WinFuture.de. Enligt källan kan Nokia G50 5G -modellen bli märkets mest prisvärda smartphone med stöd för femte generationens mobilnät.

Nokia G50 5G

Det har rapporterats att hårdvaruplattformen för Nokia G50 5G kommer att vara baserad på ett single-chip Qualcomm Snapdragon 480-system. Gadgeten kommer att fungera under operativsystemet Android 11. Mängden RAM-minne kommer att vara 4 GB, kapaciteten för det inbyggda -in lagring kommer att vara 64 eller 128 GB. Batteriet med en kapacitet på 4850 mAh kommer att ansvara för autonomt arbete.

Nokia G50 5G

Det är också känt att smarttelefonen kommer att vara utrustad med en 6,38-tums IPS-skärm i HD + -format (1560 x 720 pixlar), och multimodulens bakre kamera kommer att innehålla en huvudsensor med en upplösning på 48 MP.

Den officiella presentationen av Nokia G50 5G bör äga rum i september.

Källa: gizmochina.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares