Nokia introducerar den andra generationen av Nokia 2, Nokia 3 och Nokia 5

0 Shares

Vi har nyheter för oss alla som är fans av märket Nokia, sedan idag har de presenterats i en presentation gjord av Nokia i Moskva för andra generationen av nuvarande Nokia 2, Nokia 3 och Nokia 5, upprepa exakt samma sak som de gjorde med Nokia 6 och den nya versionen Nokia 6.1.

I det här fallet kommer vi att berätta om det nya Nokia 2.1, Nokia 3.1 och Nokia 5.1 som kommer att förnya det mellanklass och inträde som Nokia erbjuder oss i samband med HMD Global. Så låt oss lära känna de nya funktionerna som dessa förnyade smartphones erbjuder oss.

NOKIA 2.1

Den yngsta av de tre bröderna presenteras med en 5,5-tums skärm med HD-upplösning på 1280 × 720 pixlar och en 16: 9-aspekt, förutom att ha ett 2,5D-glas som är halvböjt. Inuti hittar vi en Qualcomm Snapdragon 425 -processor som åtföljs av 1 GB RAM och 8 GB intern lagring som kan utökas med MicroSD -kort.

När det gäller kamerasektionen har vi en enda 8-megapixelsensor åtföljd av en LED-blixt, medan vi på framsidan hittar en 5-megapixelsensor. Den har en MicroUSB -port och dess operativsystem är Android Oreo i sin Go Edition -version, drivs av ett batteri som når 4000 mAh kapacitet.

Nya Nokia 2.1 kommer att finnas i tre metallfärger: Blå / koppar, grå / silver och blå / silver.

NOKIA 3.1

Den förnyade versionen av Nokia 3 presenteras med en 5,2-tums skärm med HD + upplösning och har ett utseende som är modernt: 18: 9, förutom att ha Corning Gorilla Glass-skydd. Inuti hittar vi en MediaTek MTK6750 -processor som kommer att åtföljas av 2 GB RAM och ett internt minne på 16 GB som kan expanderas med MicroSD -kort.

I kamerasektionen hittar vi en enda 13-megapixels huvudsensor med f / 2.0 bländare, medan vi på framsidan hittar en 8-megapixelsensor. Den har också en MicroUSB -port och dess operativsystem är Android Oreo i sin Android One -version, drivs av ett batteri på 2990 mAh.

Nya Nokia 3.1 kommer att finnas i tre färger: Blå / koppar, svart / krom och vit / stål.

NOKIA 5.1

Den äldsta av de tre bröderna sticker ut för att integrera en 5,5-tums skärm med en Full HD + -upplösning på 2160 × 1080 pixlar i 18: 9-format. Inuti hittar vi MediaTek Helio P18 -processorn som kommer att åtföljas av 2/3 GB RAM och 16/32 GB internt lagringsutrymme som kan utökas med MicroSD -kort.

På baksidan ser vi dess 16 megapixel huvudkamera med f / 2.0 bländare, medan vi på framsidan hittar en 8 megapixelsensor. Den har också en MicroUSB -port och dess operativsystem är Android Oreo i sin Android One -version, drivs av ett 2970 mAh batteri.

Nya Nokia 5.1 finns i tre klassiska färger: Koppar, tempererat blått och svart (tillgänglig några veckor senare).

Våra nya modeller har större skärmar, förbättrad prestanda, processorer som erbjuder 50% bättre prestanda samtidigt som de behåller den perfekta balansen i strömförbrukning och underbara mönster – allt för ett segment där konsumenterna ofta måste offra några av dessa egenskaper. Med vår förnyade portfölj kan du nu njuta av premiumupplevelsen av en smartphone utan att betala lyxen i pris. Varje smartphone utstrålar stil, noggrann uppmärksamhet på detaljer och oavsett din budget kan du hitta en Nokia -smartphone som passar dig.“Deklarerad Juho Sarvikas, produktchef på HMD Global.

Medan för hans del Direktör för Android Partnerships på Google, Anne Laurenson, Jag bekräftar att “Det är fantastiskt att se HMD Global ta ledningen i det uppdraget genom att lansera Nokia 2.1 som körs på Android Oreo ™ (Go Edition), samt att ha två telefoner som går med i Android One -familjen. Vi har arbetat nära för att kombinera de två. Senaste Googles programvaruinnovationer med HMD Globals expertis inom kvalitetshårdvara, så Nokia 5.1 och Nokia 3.1 kommer att presentera alla för den smarta, säkra och helt enkelt fantastiska Android One -upplevelsen“.

Nokia 3.1 och 5.1 går med i Android One -familjen samt Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus och Nokia 6.1, vilket garanterar en 100% ren och säker Android -upplevelse. Faktum är att dessa datorer kommer att få Android -säkerhetsuppdateringar varje månad i tre år och kommer också att få uppdateringar av operativsystemet i två år. Det är därför Nokia och HMD nu bekräftar att Nokia 2.1, Nokia 3.1 och Nokia 5.1 är helt redo för Android P.

I pressmeddelandet från HMD har priser och datum för tillgänglighet för denna utrustning i Chile inte rapporterats för tillfället.

Via pressmeddelande – HMD Global
0 Shares