Nokia kommer att presentera “sin mest efterlängtade telefon” den 21 augusti

0 Shares

Nokia har haft ett par månader av avsevärd vila, eftersom vi bara har lanseringen av Nokia 6.1 Plus och Nokia 5.1 Plus under de senaste månaderna, men det verkar som att alla ansträngningar har fokuserats på en terminal.

Det är samma som kommer att presenteras den 21 augusti, enligt samma företags Twitter -konto, där förväntningar genast skapades för att veta vilken smartphone som ska presenteras.

Omedelbart var alla blickar riktade mot Nokia 9, en enhet som vi har väntat på sedan förra året, och som det sägs att den kan komma med upp till 5 olika linser åt gången.

Mest troligt har smarttelefonen de senaste specifikationerna på marknaden, så vi förväntar oss också ett premiumpris från märket. Naturligtvis, med fördelen att alla Nokia -terminaler sedan de återvände till smarttelefonvärlden har fått bra recensioner, bör Nokia 9 inte vara undantaget.

Med bara 4 dagar till lanseringen av utrustningen tyder rykten också om att den kommer med Android 9 Pie från dag ett, så förväntningarna är redan i molnen för Nokias nya engagemang för high-end-sortimentet.

Källa: Nokia

0 Shares