Nokia Pixel, den senaste läckan från det finska märket

0 Shares

Nokia attackerar med allt i sin återkomst till marknaden, om det tidigare hade talat om företagets nya high-end samt utseendet på Nokia D1C, nu är målet för rykten från Finland ett annat.

I sin passage genom Geekbench har en ny enhet avslöjats, och den här gången är det engagemanget för företagets low-end som är baserat i det europeiska landet. Telefonen, kallad Nokia Pixel, skulle byggas av en 1,19 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon-processor, den så kallade Snapdragon 200, förutom 1 GB RAM och Android 7.0 Nougat sedan lanseringen på marknaden.

nokia-pixel

I de utförda testerna fick Pixel 404 för enkärnan, medan den för flerkärnan fick 661 poäng. Det verkar som om Nokia vill återvända till scenen med allt, för i AnTuTu och GeekBench hade D1C redan läckt ut, men nu syns det att det finns 3 telefoner, förutom en 13,8-tums surfplatta som hade dykt upp i GFXBench. Vi måste vänta på bekräftelse av rykten för att få veta när de kommer att finnas tillgängliga, liksom om de kommer att ta med det ihågkomna och älskade spelet av huggormen.

0 Shares