Nokia uppdaterar nya Nokia 8 till Android 8.0 Oreo

0 Shares

2017 räknas ner, och Nokia förblir mer levande än någonsin. Idag har han faktiskt presenterat oss för den som valdes för sin första uppdatering med den nyfödda Android 8.0; varken mer eller mindre än Nokia 8.

Och det är att när den finska jätten bestämde sig för att återvända till marknaden, gav han ett strikt löfte till sina ovillkorliga fans; hålla dina enheter uppdaterade så mycket som möjligt. Och även om vi inte kan ta detta för givet för 100%, har företaget inte tagit ett par månader på att ta det första steget. Nokia 8 är på väg att uppgradera till Android Oreo.

Nokia 8, centimeter från den förväntade uppdateringen

Det är sant att Nokia 8 är företagets första enhet som uppdaterar till den här versionen av Android, Men det kommer inte att vara det sista, inte heller den näst sista. Det kommer att finnas inte mindre än fyra fler enheter som når den nya uppdateringen av operativsystemet; Nokia 5 och 6 (samtidigt)och för att avsluta Nokia 2 och 3.

Uppdateringen går redan mellan enheterna, och om den ännu inte har nått dig finns det inget annat än vänta på uppdatering Jag fick din telefon. Vid den här tiden kan vi alla njuta av de senaste förbättringarna av vår terminal. Då och då.

Utan tvekan Nokia vinner mark med stormsteg på Android-marknaden, och du har inte för avsikt att backa ner åtminstone. I denna takt kan det förväntas att finländaren blir nästa stjärnsignatur När det gäller stödja dina terminaler. Och förhoppningsvis så.

0 Shares