Nokias nya telefoner tillverkas under Googles handledning

0 Shares

Ryktena finns redan här. De enheter som Nokia har för avsikt att presentera nästa år kommer tydligen att vara laddade med nyheter för att undvika problem som kan uppstå. Och för detta har de valt en ganska bra följeslagare, som ligger i Mountain View.

Enligt ett pressmeddelande kommer HMD att ansvara för att förverkliga telefonerna, och det är de som arbetar tillsammans med Google för att göra ett felfritt jobb. Med ord från VD för företaget, Arto Nomella: “vi kommer att vara mycket trogna vad Nokia -märket representerar, det vill säga enkelhet, enkel användning, tillförlitlighet och kvalitet”.

Nokia McLaren -07

De nya enheterna riktar sig mot tre grundläggande pelare. Bästa batteri, idiotsäker hållbarhet och användarvänlig. Det vill säga mycket kränkande anpassningar som är långt ifrån vad Google vill ha skulle vara ur ekvationen. Vi får se om Nokia lyckas förverkliga allt detta som låter underbart på papper, och om det lyckas omgröna lagrarna från en tid då dess telefoner var synonymt med kvalitet och tillförlitlighet.

0 Shares