Nokias smartphones med Android kostar bara 150 dollar

0 Shares

Mer än en av oss väntar – jag inkluderar mig själv – till år 2017, för under den perioden återvänder det mytiska Nokia, även om deras lag kommer att vara under ansvaret för HMD Global.

Hur som helst, för nästa år väntas mobiltelefoner under det finska varumärket köra Android. Det bör noteras att det inte skulle vara det första angreppet för detta i nämnda operativsystem, eftersom vi kan hänvisa till experimentet Nokia X. Men den här gången går projektet med mer precision och allvar, vilket pekar på dess kontinuitet.

En annan av uppgifterna att lyfta fram i denna nya generation av smartphones Nokia handlar om telefoner med ett extremt konkurrenskraftigt pris i förhållande till dess tekniska specifikationer och tävlande lag.

Med andra ord förväntas smartphones i mellanklass till ett lågpris.

Nokia

Så här har en mångfald av rykten läckt ut med tiden både med hänvisning till varumärket självt och de team det kommer att presentera, och idag har vi något nytt att berätta om allt detta.

Den mycket ryktade Nokia D1C – vare sig det är mobil eller surfplatta – ligger högst upp på listan.

Som vi vet, den nya Nokia mobiltelefoner skulle prissättas till $ 150, även om detta är något ganska diskutabelt.

Nokia D1C tros komma i två varianter. Även om de delar många sektioner, till exempel Qualcomm Snapdragon 430 -processor, Adreno 505 GPU, 16 och 8MP kameror och Android 7.0; det finns vissa objekt som de skiljer sig åt, och därmed deras värde.

Den mest grundläggande, bland andra funktioner, skulle ha en 5-tums Full HD-skärm och 2 GB RAM med ett pris på $ 150 USD.

För sin del, den mest avancerade modellen skulle ha en 5,5-tums FullHD-skärm och 3 GB RAM för $ 200.

Med detta sagt kanske det ursprungliga beräknade priset på $ 150 inte är en skyldighet att följa alla telefoner som finländarna kommer att presentera. Men det gör det möjligt för oss att få bilden att, åtminstone från början, kostnaderna kommer att minska kraftigt och vinsten blir minimal, allt för att öka den inledande försäljningen.

nokia-headquarters-logo-sign-001[1]

Hur som helst, ta all denna information med stor försiktighet. Det är bara ett rykte, och det är inte ens 100% fast i sig, vilket är anledningen till att vi inom en inte så avlägsen framtid kan lära känna en nyhet som tillämpar en 180 graders vändning till detta panorama … eller kanske inte .

Källa: PhoneArena
0 Shares