NordVPN på Firestick | Hur man installerar & amp; Använda sig av

0 Shares

Amazon Firestick är en av de mest mångsidiga streaming -enheterna, eftersom den gör att du kan surfa på internet förutom streaming. När du surfar kan du stöta på något geografiskt begränsat innehåll. För att komma åt det geografiskt begränsade innehållet och för att skydda din integritet online samtidigt måste du installera ett VPN. Bland alla VPN: er som är tillgängliga för Firestick är NordVPN den mest använda och en av de bästa VPN: erna för Firestick.

Det bästa med NordVPN är antalet servrar och jurisdiktionen. Du kan komma åt så många som 5200 servrar i 59 länder. NordVPN: s jurisdiktion är Panama som inte finns med på listan över 14 ögonländer.

NordVPN -prenumeration

NordVPN har fyra prenumerationsplaner och är billigare än sin rival ExpressVPN. Med en prenumeration kan du använda tjänsten på 6 enheter. Alla planer har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

  • $ 11,95 för en månad
  • 83,88 dollar för ett år
  • 119,76 dollar för två år
  • $ 125,64 för tre år

Innan du går in i installationsprocessen, registrera dig för NordVPN från deras webbplats. I NordVPN -appen kan du inte köpa några prenumerationsplaner.

Så här installerar du NordVPN på Firestick

NordVPN -appen finns på Amazon App Store. Eftersom Firestick -enheterna är integrerade med Amazon App Store kan du enkelt installera NordVPN -appen.

För en bättre upplevelse, uppdatera din Firestick -enhet till den senaste FireOS -versionen om du använder en äldre version.

(1) Gå till Firestick -startskärmen var du än befinner dig, med hjälp av fjärr -TV -fjärrkontrollen eller röstkommandot.

(2) Bredvid alternativet Hem hittar du en linsikon. Navigera till Lins ikon.

(3) Nu visas en skärm med ett tangentbord. Typ NordVPN eller välj det från förslagen.

(4) I sökresultaten ser du NordVPN ansökan enligt Appar och spel sektion. Klicka på det.

(5) Klicka nu på Skaffa sig knappen för att ladda ner programmet. Någon gång, istället för Get -knappen, Ladda ner knappen visas. Båda är desamma.

(6) De NordVPN appen börjar ladda ner på din Firestick.

(7) När nedladdningen är klar ändras knappen Hämta till knappen Öppna. Klicka på Öppen -knappen för att starta NordVPN -appen.

(8) För första gången tar det lite tid att köra programmet. Vänta ett tag.

(9) När NordVPN lanseras får du nedanstående skärm.

(10) Klicka på Anslut nu -knappen för att slå på NordVPN.

(11) När den är ansluten får du meddelandet i det övre högra hörnet av skärmen.

Det här är stegen för att installera och använda NordVPN på Amazon Firestick -enheter. Nu kan du surfa på internet utan några geografiska begränsningar och även genom att skydda din integritet. Om du stöter på fel när du installerar NordVPN, berätta för oss i kommentarfältet.

Följ våra sociala mediasidor, Facebook och Twitter för att få fler uppdateringar om Firestick.

0 Shares