Nubia Red Devil: 10 GB RAM flytande kyld gaming -smartphone

0 Shares

Efter släppandet av Xiaomi av de bästa smartphones Black Shark 2 (Helo) och Mi MIX 3 med 10 GB RAM, presenterade den kinesiska tillverkaren ZTE på en crowdfunding-plattform en smartphone under varumärket Nubia Red Devil med samma mängd minne , som är en uppgraderad version av Nubia Red Magic som släpptes under våren.

Nubia röd magi

Hårdvaruplattform

Nubia Red Devil-spelsmartphone är baserad på Qualcomm Snapdragon 845-chipset i toppklass, 10 GB LPDDRX4 RAM och 128 eller 256 GB ROM utan stöd för minneskort.

Nubia röd magiNubia röd magi

Enheten använder ett vätskekylningssystem som består av 2 värmerör och 3 ventilationshål, chipset är täckt med tre lager grafit och fodralet är täckt med ytterligare ett värmeabsorberande lager. Tack vare detta reduceras den maximala SoC -temperaturen med 13,2 ° C, vilket undviker strypning när du kör med maximal frekvens i spelläge.

Fungerar smartphone som kör Android 8.1 Oreo med det egna skalet Nubia Red Devil OS.

Display och batteri

Nubia Red Devil är utrustad med en 6-tums LTPS-skärm med en upplösning på 2160 x 1080 pixlar, ett bildförhållande på 18: 9, en pixeltäthet på 403 ppi och NEG T2X-1-glas. Autonomt arbete tillhandahålls av ett 3800 mAh batteri, som kommer att hålla i 6-7 timmars kontinuerligt spel i PUBG Mobile eller annat liknande spel.

Nubia röd magi

Spelmöjligheter

Nubia Red Devil kommer att få ett högtalarsystem med en SmartPA -förstärkare med DTS 7.1 -teknik (3V Surround Sound), samt speciella GameBoost- och Gaming Mode -knappar på höger sida, som ställer in processorns frekvens till max, samt aktiverar RGB -belysning och 4D feedback -funktion Shock. Dessutom finns det ytterligare speltangenter för fyra fingrar på den högra ramen.

Nubia röd magi

Kamera, mått och gränssnitt

Fotomöjligheterna representeras av den främsta 24-megapixelkameran med en Samsung ISOCELL-sensor, sexlinsoptik, f / 1.7 bländare och LED-blixt, samt en framåtvänd 8-megapixelkamera med tre-linsoptik och f / 2.0 öppning. Enhetens mått är 158,1 x 74,9 x 9,5 mm och vikten är 185 gram. Fodralet har en USB Type-C-port och ett 3,5 mm ljuduttag. Gränssnitten inkluderar Bluetooth 5LE och Wi-Fi (802.11b / g / n / ac), 2,4 / 5 GHz.

Avsluta tid och kostnad

Nubia Red Devil erbjuds redan för förbeställning i Kina, till $ 560 för 10 GB RAM och 256 GB ROM-konfiguration. Senare kommer smarttelefonen att säljas internationellt.

0 Shares