nubia Z11: GizROM Alfa Nougat 1.2 släppt | Ladda ner & Changelog

0 Shares

GizROM Alfa Nougat 1.0 Nubia Z11

Åtagandet från Nubia ta med Android Nougat på sitt flaggskepp Z11 och, parallellt, vår GizROM-teamet för att säkerställa en version som är mer anpassad till västerländsk smak (och översatt till italienska) av dessa beta inte utan problem. Den nya GizROM Alfa Nougat 1.2 för nubia Z11 baseras därför på Kinesisk beta-firmware 3.75, det senaste som släpptes av den kinesiska jätten.

Många innovationer som en medgift av den nya basen, allt från optimeringar och buggfix, grundläggande men transparent för användaren, för implementeringen av en ny låsskärm för appen musik. Till dessa läggs naturligtvis de förbättringar som gjorts av vårt utvecklingsteam, som dock inte kunde lösa problemet helt problem med Gapps (och särskilt Gmail) som redan rapporterats i tidigare utgåvor.

nubia z11-op3-honor8-13

GizROM Alfa Nougat 1.2 släpptes för nubia Z11

På grund av de inkompatibiliteter som finns med teman i den tidigare versionen, den här nya versionen av GizROM Alfa Nougat den integrerar inte DK-anpassningar. Vi beslutade också att inte implementera det SuperSu (och därför behörigheterna för rot), vilket ger användarna frihet att installera det senare via den nu klassiska TWRP-blixt.

Forum GizChina

Den officiella diskussionen om GizROM Alfa Nougat 1.2 för nubia Z11 finns på vårt forum, där du hittar alla detaljer på ROM, installationsguiden och eventuella rapporter eller uppdateringar. Feedback och förslag är som alltid välkomna.

[su_app]

0 Shares