Nubia Z18 visas i läckta bilder med en imponerande design

0 Shares

De Nubia Z18 Det blir nästa kinesiska mobil. Hittills visste vi få detaljer om den här enheten, den hade läckt ut ibland, där riktiga bilder visades med en design som liknade de tidigare versionerna, men de senaste läckorna förändrades helt och presenterar Z18 med en mycket slående design.

Praktiskt taget hela enhetens kropp överraskar. I det bakre området ser vi en dubbelkamera med inget mer och inget mindre än två dubbeltonade LED-blixtar. Men det som mest lockar denna baksida är inte dess kameror eller blixt, utan möjlig implementering av en skärm som verkar visa information som tid eller meddelanden. Dessutom kan den också användas för att ta selfies, eftersom fronten inte har en kamera för den.

En front utan ramar, men också utan en kamera för selfies

Och när vi talar om fronten ser vi det det finns knappast några ramar i övre och nedre området. Vi ser inte heller några hack eller hack för att expandera panelen. Naturligtvis elimineras den främre kameran och fingeravtrycksläsaren, vilket kommer att vara på båda sidor. Vi vet inte funktionen för den här dubbla läsaren.

Nubia Z18 kunde presenteras den 24 augusti enligt de senaste rykten. Denna Nubian Z18 kan innehålla en 5,99-tums panel med FullHD + 18: 9-upplösning. Inuti skulle vi hitta en Qualcomm Snapdragon 845-processor, tillsammans med 8 GB RAM. Det finns fortfarande en del data att känna till, till exempel information på den andra skärmen eller kameror. Förutom priset.

Via: SlashLeaks.

0 Shares