Nvidia Shield Tablet blir uppdaterad till Android 5.1 Lollipop, nu mer …

0 Shares

Nvidia Shield Tablet är en av de bästa Android-baserade spelenheterna som finns, och som sådan är det en bra idé att den uppdateras till den senaste tillgängliga programvaran. I det här fallet är det Android och skiffern fick nyligen Android 5.1 via en uppdatering.

Uppdatera-Nvidia-Shield-Tablet-till-Android-5.1-Lollipop

Både WiFi- och LTE -versionerna av skiffern har fått det och uppdateringen medföljer ett specialpaket från Nvidia, Shield Tablet Software Upgrade 3.0, som tar 200 MB utrymme. Enheten får ett nytt område för snabbinställningar och meddelanden och korrigerar några problem med produkten. Uppgraderingen inkluderar funktionen Global Tone Mapping från Nvidia, som förbättrar skifferns prestanda och även en ny firmwareuppdatering för Shield -kontrollen.

Kameran är också förbättrad, plus responsivitet, akustik och andra komponenter. Bättre batterihantering, en snabbare upplevelse och en mer stabil programvaruversion utlovas här. Nvidia uppdaterade nyligen LTE Shield Tablet till programvara version 2.2, som erbjöd några förbättringar, men också en skärmfel, som måste korrigeras med version 2.2.1 snabbt.

0 Shares