Ny bekräftelse på framsidan av OnePlus Z, här är renderingen för skyddsfilmen (foto)

0 Shares

Vi har pratat om (och det gör vi också) ett tag nästa “billiga” OnePlus-smartphone. För företaget – född med namnet “flaggskeppsmördare” – skulle flytten representera ett slags tillbaka till ursprunget. För bara ett par dagar sedan medgav samma VD, Pete Lau, att en ny lågpriss mittklass kommer att lanseras först i Indien och sedan i slutet av året också i Europa. På inget sätt nämndes emellertid namnet på OnePlus Z, även om det hittills är så här den mystiska enheten har blivit känd.

Telefonen visade sig faktiskt i ett första livefoto redan i slutet av april, men har inte upptäckts sedan dess fram till idag. Tack vare a medföljande återgivning av skyddsglasfilmen för skärmen, vi har en ny bekräftelse på vad som kan varaframsidan av smarttelefonen.

LÄS OCH: Nu kan du lyssna på våra nyheter också med Alexa

Det finns alltid en display med ett centralt hål för kameran, jämfört med vad vi såg tidigare dock ramarna verkar något ändrade. Detta kan dock förmodligen bara vara en känsla på grund av ljusets spel på renderingen. För resten kan vi identifiera knapparna för tändningen och volymen på höger sida och rutnätet med högtalaren högst upp.

SMARTWORLD FACEBOOK GROUP

TELEGRAMKANALER ERBJUDER

Via: GizmoChina

0 Shares