Ny Huawei P9

0 Shares

12970785_966065133447342_3121040595089179908_o-1

De Huawei P9 Det är redan officiellt, efter så många läckor och bilder kan vi redan se hur det nya Huawei -flaggskeppet är och det är precis som vi förväntade oss. De dubbel kamera signerat av Leica är det som sticker ut i denna terminal, förutom dess otroliga metalliska design, som vi redan är vana vid att se på deras enheter. Men det nya Huawei P9 det erbjuder oss mycket mer än en vacker design.

Design spelar roll

Färger

Den nya Huawei P9 Det påminner oss lite (när det gäller design) om sin föregångare, Huawei P8, med metallisk design och ett glas (2,5 D) på baksidan där kameran går för att ta emot signalerna. Den här gången i designen hittar vi nyheter, till exempel dubbel kamera som spelar en mycket viktig roll i denna enhet, och fingeravtrycksläsaren, som i den tidigare modellen inte inkluderade det och att de försäkrar att det nu är det säkrare och mer funktionell. Vi har också ett brett utbud av färger tillgängliga, t.ex. grå, guld, svart eller rosa. dimensionerna sticker också ut i den här enheten, bara 6,95 millimeter tjock, mycket tunnare än sin nuvarande tävling.

Tekniska egenskaper.

Mått: 145 x 70,9 x 6,95 mm

Skärm: 5,2-tums panel med FHD-upplösning

Processor: Hisillicon Kirin 955,

BAGGE: 3/4 GB

Lagring: 32/64 GB utbyggbart via microSD (endast 32 GB version i Europa)

Backkamera: Dubbel 12 megapixel kamera

Fram kamera: 8 megapixlar

Batteri: 3000 mAh med snabb laddning

Anslutningar: 4G LTE, WI-FI, GPS, NFC

Programvara: Android 6.0 Marshmallow med ett eget lager. EMUI 4.1

Andra: Fingeravtrycksläsare, USB Type-C, Dual SIM-möjlighet

Q9

Huawei stannar kvar Kirin, din processor, hur bra det har fungerat i dina tidigare enheter. Den här gången har Huawei P9 en processor Kirin 955, en processor Octa-core 2,5 GHz 14 nanometer, tillsammans med 3 eller 4 GB RAM -minne. en mycket lyckad konfiguration. Skärmen är 5,2 tum och som var att anta upplösning Full HD, en ganska anständig och korrekt upplösning. Batteriet är 3000 mAh Och med hänsyn till skärmstorlek, upplösning och processor kan vi prata om ett bra batteri.

DOOHuawei P9 -kameran är redan en verklighet.

LeicaCamerap9Utan tvekan har Huawei velat ge mycket kärlek till kameran, eller snarare. Till kamerorna, för efter så mycket mysterium och inte så mycket mysterium på grund av läckorna, Huawei har gjort officiell dubbelkamera signerad av Leica på Huawei P9, två sensorer 12 megapixel Sony IMX286, en RGB och en monokrom. Men vad kan dubbelkameran göra?

Dubbelkameran gör oss fånga mycket mer ljus, också dJag kan leka med fokus. Det innehåller också en sensor Att vara för snabbare fokus och en tvåfärgad LED-blixt.

Vi har en stor förändring i kamerans gränssnitt, med nya lägen, inställningar och en ny design som är mycket mer intuitiv och funktionell för att få ut det mesta av dubbelkameran.

Och ja, hela rullen #OO Det är på grund av den dubbla kameran.

Pris och tillgänglighet.

https://www.youtube.com/watch?v=9BvX_GA3D6U

I Spanien versionen av 3 GB RAM med 32 GB lagringsutrymme och det kommer att kosta 599 €. När det gäller tillgänglighet vet vi fortfarande ingen information.

Detta är allt vi kan berätta om nya Huawei P9, vi kommer att ge dig analysen så snart som möjligt.

0 Shares