Ny LG-smartphone med original huvudkamera och Snapdragon 765G-processor dök upp på bilden

0 Shares

LG Q92

Den här månaden kan den nya LG Q92-smarttelefonen presenteras med en original bakre kameradesign. Tillverkaren har redan publicerat officiella reklamaffischer. Och nyligen publicerades “live” -foton på Internet, vilket tydligare visar utformningen av den kommande nyheten.

LG Q92

På sätt och vis fortsätter utvecklaren traditionen med LG Velvet-smarttelefonen, som erbjöd en bakre kamera i form av en “regndroppe” (varumärke – RainDrop). I den nya modellen har huvudkameran också en unik design. Fyrkamera ligger i det övre vänstra hörnet och sensorerna är uppradade i två vertikala rader: två mycket stora optiska sensorer är installerade till vänster, en LED-blixt och två små bildsensorer till höger. I den nya LG Q92-smarttelefonen skärs den främre kameran i ett litet hål i mitten av det övre skärmområdet. Som en påminnelse har LG Velvet en selfie-kamera inrymd i ett vattendroppskår.

LG Q92

För närvarande är det känt att den elektroniska kretsen i LG Q92 är baserad på en Qualcomm Snapdragon 765G mobil chipset med ett integrerat 5G-modem och en Adreno 620 grafikaccelerator. Nyheten har 6 GB “RAM” och 128 GB permanent minne. Operativsystemet är Android 10.

LG Q92

Tillverkaren har utrustat enheten med en 6,7-tums IPS-skärm som ger en upplösning på 2400 x 1080 pixlar. Frontalka fick en 32 MP optikenhet. På baksidan finns en fyrkamera med bildsensorer på 48 MP, 8 MP, 5 MP och 2 MP.

LG Q92

Enheten väger 193 gram och mäter 166,5 x 77,3 x 8,5 mm. Enhetens strömförsörjning tilldelas ett 4000 mAh batteri.

Källa: Twitter


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares