Ny PiPO -surfplatta med Core M -processor och dubbla startfönster …

0 Shares

Varje gång jag ser en ny surfplatta med både Windows 8 och Android ombord, tredubblar jag nyhetskällan, så det är inte fel. Varför? Eftersom 90% av gånger dubbla boot -surfplattor faktiskt är surfplattor som säljs med HUR Windows eller Android. Tja, äntligen har vi en riktig … och den är gjord av PiPO.

pipo_dual_boot

Produkten följer i fotspåren till PiPO K2, som var den första 2 i 1 Core M Windows 8 -skiffern. Nu kommer nykomlingen med en 10,1 -tums Full HD -skärm, en Broadwell -processor och den startar både Windows 8.1 och Android. Dess prislapp är en bra $ 399 och enheten är avbildad ovan. Kretsuppsättningen som används här är en Intel Core M-5Y10C, med 14 nm produktionsprocess och en TDP på ​​4,5 W.

Det finns 4 GB DDR3 -RAM, 32 eller 64 GB lagringsutrymme inuti, en microUSB 3.0 -port ombord, plus en microUSB 2.0 och en HDMI. Slutligen får vi en SD -kortplats och en separat kontakt för ström, inte microUSB. Designen är mycket enkel och grundläggande, med ett rektangulärt format och plast som material.

0 Shares