Nya Apple Watch Series 7 kommer att vara en bristvara i början av försäljningen

0 Shares

Apple Watch Series 7

Under hösten väntas premiär för smartklockan Apple Watch Series 7. Men de som vill köpa en ny pryl kommer inte att få den direkt efter försäljningsstart. Faktum är att Apples produktionskapacitet kanske inte räcker för att möta efterfrågan på den nya produkten.

Mark Gurman, expert på Bloomberg -byrån, informerade om det eventuella underskottet. Analytikern säger att problemen är relaterade till den nya skärmdesignen. Enligt den senaste informationen planerar företaget att öka fallets storlek. I stället för 40 och 44 mm modeller förbereds 41 och 45 mm enheter. Följaktligen kommer de nya skärmarna att ha 16% fler pixlar.

Enligt Mark Gurman kommer de nya Apple -klockorna fortfarande att släppas i detaljhandeln, medan de på hyllorna kommer att levereras i små omgångar. Andra experter tror att företaget i allmänhet kommer att skjuta upp presentationen av Apple Watch Series 7. Det finns ett tredje alternativ: tillkännagivandet kommer att äga rum, men försäljningsstarten kommer att skjutas upp tills en tillräcklig volym prylar har producerats.

Källa: 9to5mac.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares