Nya Asus ZenFone 3

0 Shares

Asus har varit tyst ett tag när det gäller smartphones. På Mobile World Congress vi har kvar önskan om en renovering av ZenFone 2, men det kunde inte vara det. Några månader senare, Som oss föder tre nya enheter, inklusive el Asus ZenFone 3, en mellanklass smartphone med en elegant design och bra funktioner. Därefter allt om den nya enheten från Asus.

ZenFOne3AO

Det råder ingen tvekan om att Asus ZenFone 3 sticker ut för sin design. Företaget har valt 2,5D glas som huvudmaterial, för att göra denna enhet mycket mer premium. På baksidan hittar vi inte många nyheter om Asu ZenFone 2. Men vi hittar en ändring av knappens placering, som passerar från baksidan till höger. Gör bakdelen endast med honom fingeravtrycksläsare, kameran, autofokuslaser och LED-blixt. Medan vi har framsidan knappar kapacitiv.

De tillgängliga färgerna på Asus ZenFone 3 är: Vitt, blått, guld och svart.

Tekniska specifikationer

ASUS-ZenFone-3_7De Asus Zenfone 3 (modell ZE552KL) Som en nyhet implementerar den en fingeravtrycksläsare på baksidan, som verkar vara mycket smal och mycket lång. Vi vet inte om han i sanningens ögonblick kommer att läsa den korrekt. Också anmärkningsvärt i egenskaperna är införandet av a Qualcomm -processor istället för Intel, en skärm av 5,5 tum och 4 GB RAM. Därefter visar vi dig en lista med egenskaperna.

Mått och vikt:

Skärm: 5,5-tums Super IPS + LCD med FullHD-upplösning (1920 x 1080)

Processor: Qualcomm Snapdragon 625

BAGGE: 4 GB

Lagring: 64 GB

Backkamera: 16 megapixel Sony IMX298 med autofokus i laser och dubbel LED-blixt

Fram kamera: 8 megapixlar

Batteri: 3000 mAh +

Anslutningar: 4G LTE, WI-FI, Bluetooth 4.2

Android -version: 6.0 Marshmallow med ZenUI 3.0

Andra: Fingeravtrycksläsare, USB typ C

Pris och tillgänglighet

Vi vet fortfarande inte tillgängligheten avl Asus ZenFone 3, men vi vet dess pris. Denna enhet kommer att bestå av $ 299. vi får vänta tills det når Spanien officiellt och vet priset i vårt land. För tillfället ser det väldigt bra ut.

Vad tycker du om nya Asus ZenFone 3?

0 Shares