Nya detaljer om Xiaomi Mi5C kommer fram

0 Shares

Ingen är förvånad över att Xiaomi redan arbetar med en ny enhet, eller två eller många. Det kinesiska företaget har marknadsfört ett mycket stort antal enheter i år, och årets sista projekt skulle inte vara mer eller mindre än Mi5C.

Idag pekar rykten på en bild av en telefonmarknadsförare, som säger att priset på enheten skulle vara 9999 Yuan, vilket inte skulle vara korrekt alls, eftersom det föreslagna priset är 999 Yuan, vilket innebär att stänga av $ 150, så du måste vara lugn i det avsnittet.

Utanför det orimliga låga priset som de listar telefonen, är egenskaperna hos densamma tillräckligt vettiga, och den skulle ha en oktakärnig processor på 2,2 Ghz, vilket inte har avslöjats, 3 GB RAM och 32 GB minne intern lagring. Dess konstruktion skulle vara rent metall och skulle komma med Android Marshmallow 6.0.1 under MIUI -anpassningsskiktet i version 8. Dess kameror skulle under tiden nå 12 megapixlar för den främsta och 8 för fronten.

Det finns väldigt lite kvar att veta den nya Xiaomi -telefonen, eftersom det antas att den 6 december skulle ett evenemang hållas för att avslöja det, vilket inte hände. Hur som helst förväntas Xiaomi Mi5C i slutet av året presenteras officiellt.

Källa: TheAndroidSoul
0 Shares