Nya Honor 5X

0 Shares

Vi fortsätter med CES i las vegas och idag är det Heders tur, delmärket till Huawei. Honor presenterade det nya 5X, en mellanklass-enhet med en fingeravtryckssensor redo att konkurrera med storsäljare av samma sortiment.

Designen är något som sticker ut och som gör den annorlunda än sina konkurrenter. Huawei har bara i huvudet att göra premium -enheter, oavsett räckvidd och den här enheten skulle inte vara annorlunda. Metalliska finish och en design som påminner oss om företagets andra enheter, men som fortfarande är väldigt vacker.

Höjdpunkter fingeravtryckssensor på baksidan och kameran 13 megapixlar som lovar att ta ett mycket stort steg.

Tekniska specifikationer.

Mått: 151,3 x 76,3 x 7,9 mm

Skärm: 5,5 tum FullHD

Processor: Qualcomm Snapdragon 615

Bagge: 2/3 GB

Lagring: 16 GB

kamera bak-: 13 megapixlar f / 2.0

kamera leda: 5 megapixlar

Batteri: 3000 mAh

Anslutningar: WiFi, Bluetooth, GPS, 4G

Systemet avgörande: Android 5.1.1 Lollipop med eget lager

ära-5x-liggande-800

Det är helt klart en hög konkurrent i mellanklassen. Vi är förvånade över att Honor överger Kiring -processorn och sitter kvar QualcommVi får se om detta beslut har varit det rätta eller inte. batteriet på 300 mAh Den lovar att ge en bra autonomi för en 5 och en halv tum stor skärm med FHD -upplösning.

Pris och tillgänglighet.

Ankomstdatum i Europa är ännu inte känt, det förväntas komma för ett pris av 150 € för 2 GB -konfigurationen och 200 € för 3 GB RAM. Vi måste fortfarande vänta på att Huawei ska ge oss officiell bekräftelse.

0 Shares