Nya Huawei P9 Plus

0 Shares

huawei-p9-plus-2

Huawei har inte velat vara annorlunda redan med P9 den nya Huawei P9 Plus. En Phablet av 5,5 tum med några mycket intressanta extrafunktioner som kommer att skära ut en nisch i utbudet av premium phablets. Kommer det att lyckas?

När det gäller designen, Huawei P9 plus är spikad på sin lillebror, men större. Vi fortsätter med den metalliska designen, dubbel 12 megapixel kamera signerad av Leica och fingeravtrycksläsaren på baksidan. Skärmen ändras från 5,2 tum i den normala modellen till 5,5 tum, men samma upplösning (FHD) bibehålls fortfarande. Den stora nyheten är att skärmen det är tryckkänsligt.

p9-plus

Processorn förblir också densamma Kirin 955. Den här gången har vi en enda version av 4 GB RAM. så vi kan se till att strömmen är garanterad. Den innehåller också ett batteri av 3400mAh, med snabb laddning. Låt oss inte glömma USB typ C. Och som, Android 6.0 Marshmallow med EMUI 4.1.

När det gäller skillnaderna. Huawei ville förse denna P9 Plus med extra funktioner, till exempel en tryckkänslig skärm, en infraröd stråle och en dubbel stereohögtalare.

Pris och tillgänglighet

Denna nya P9 Plus kommer att finnas tillgänglig från 1 juni i Spanien till ett pris av 699 €

0 Shares