Nya iPad Pro 2018 uppnår rekordpoäng på AnTuTu-riktmärket

0 Shares

Trots den nya designen och införandet av en port under USB-C-standarden, den nyligen introducerade iPad Pro 2018 överraska oss igen, och den här gången beror det på sin stora kraft och prestanda.

Som det visar sig att för några ögonblick sedan släpptes ett nytt resultat av syntetiska prestandatester, särskilt med AnTuTu Benchmark och uppnå en ny rekord.

Enligt tester uppnår Apples nya enhet imponerande totalsiffror på 557 679 poäng, där dess imponerande prestanda grafisk kraft och når 315 108 poäng.

ipad pro 2018 antutu-riktmärke

Detta speglar den stora kraften i Apple A12X 7nm mikroprocessorsvit, som är ett utmärkt alternativ för spel, videoredigering eller någon grafikintensiv uppgift.

På samma sätt återspeglas den högsta poängen i iPad Pro 2018 med 1 TB lagringsutrymme och 6 GB RAM, men poängen är mycket lika på datorer med mindre lagringsutrymme och 4 GB RAM, eftersom grafikprestandan är praktiskt taget densamma.

Slutligen har Apple uppnått en ny rekord och har positionerat sig med den här enheten i första platsen i AnTuTu-tabellen, förskjuter Huaweis nya flaggskeppsbilar som använder Kirin 980-mikroprocessorsviten från första plats, till exempel Huawei Mate 20 Pro vars totala poäng var drygt 300 000 poäng.

Vad tycker du om kraften i den nya iPad Pro 2018?

Källa: Phone Arena
0 Shares