Nya läckor på OnePlus 3 kommer fram

0 Shares

Idag kommer vi med nya nyheter, den här gången motsvarar det önskade OnePlus 3 enheten som syftar till att fortsätta OnePlus -sagan och uppnå en framgång för sin föregångare som revolutionerade marknaden precis som den här smarttelefonen kunde göra. För närvarande vet vi inte stora data om denna OnePlus 3 men det vi vet är dess skärmstorlek, batteriet som det kommer att integrera och en möjlig bild av enheten som kommer att komma fram har till och med kommit fram.

oneplus-one-logo-ah-1-2

Den första läckan handlar om din design eftersom de har läckt ut bilden av det nya OnePlus 3. Från Weibo -sidan har vi kunnat se den nya smarttelefonen av det kinesiska märket, med den enda nackdelen som är integrerad i en slida vi kunde inte se designen. Trots att vi placeras i ett ärende kan vi fortfarande få tillräckligt med data som belyser fysisk hemknapp längst ned på skärmen. Från bilden kan du också se hans kamera från 16 megapixlar Med LED -blixtar placerade på baksidan är det också uppskattat att, liksom många smartphones, är volymknapparna på vänster sida medan strömbrytaren är på höger sida. Dessutom skulle läckan indikera att den nya smarttelefonen från OnePlus skulle ha en 5,5 tums AMOLED -skärmSpecifikt kommer skärmen att ha samma storlek som OnePlus 2 och OnePlus X, det enda som inte är känt är upplösningen som den kommer att ha om den blir QHD eller Full HD.

57308521c035fFortsätter med läckorna är det batteriets tur, vid denna tidpunkt skulle det likna OnePlus One eftersom det skulle ha en batteri större än 3000 mAh specifikt vissa 3 500 mAh så batteriet skulle inte vara ett problem för den här enheten. Vi kan inte heller glömma att den förmodligen skulle ha en kontakt USB typ-COm detta var sant skulle det tillåta oss att ladda mobilen på 15 minuter.

Rykten slutar inte där eftersom de senaste läckorna pekar på pris och till förpackning, angående den första punkten ryktas det om att det kan komma ut på marknaden med ett pris på $ 307 för version av 4 GB från Bagge och 32 GB från intern lagring. Medan versionen av 6 GB från Bagge plus 64 GB från internminne kan vara värt runt 384 dollar. Dessutom övervägs flera alternativ när det gäller förpackningar, de alternativ som ryktas kommer att stå längst ner.

lådor-oneplus-3-650x650

0 Shares