Nya renderingar och specifikationer för Lenovo ZUK Edge avslöjades

0 Shares

För ungefär en vecka sedan berättade vi om den (förmodade) existensen av en ZUK Edge, en ny terminal från det sekundära företaget Lenovo med en iögonfallande design och hårdvara ganska kraftfull. Ryktena dog dock och informationen fanns kvar står fast vid… tills idag.

Tja, exakt, samma lag är återigen huvudpersonen efter nytt gör och läckade tekniska specifikationer. De flesta egenskaperna sammanfaller med de som tidigare avslöjats, men det finns några andra där det finns skillnader.

Lenovo ZUK Edge, med “E” för Elegant

zuk-edge-render-and-specs-02

Den första framställa visas den här tiden betecknar en terminal med raffinerade designlinjer. Baksidan kan vara vit och kompletteras med guldkanter. Ja OK vi känner inte till byggmaterialet, dess utseende ser väldigt elegant ut, därför skulle det inte vara konstigt att stöta på material premie i slutet.

Om det förvirrar dig att se samma sak två gånger men med olika toner, skulle en av telefonerna omfattas av en omslagsstil Fällock med en annan färg.

På en av sidorna finns den klassiska volym- och av / på -knappen.

För det andra, På dess nedre kant är det möjligt att observera utrymmet för högtalaren, en USB Type-C-kontakt och mikrofonen. Frågan kvarstår om den kommer med ett 3,5 mm hörlursuttag, det är något som inte är helt klart.

Enligt dessa nya rykten skulle ZUK Edge ha några mått på 142,9 x 74,5 x 7,68 millimeter och en vikt på 160 gram.

zuk-edge-render-and-specs-01

När vi går vidare till den andra bilden kommer vi över framsidan av smartphone. I den säger de presentera högtalare för samtal och frontkamera ovanpå. Under tiden, i dess nedre område är fingeravtrycksläsare. Den senare den skulle införlivas under samma glas som fronten, det vill säga hela dess ansikte skulle vara en enda platt bit.

Å andra sidan, Display skulle ha ett förhållande på 90%, som återspeglar mycket smala ramar.

När det gäller resten av dess tekniska specifikationer sammanfaller de flesta med de som tidigare avslöjats, med undantag för RAM. Med andra ord, nu vet vi att det skulle ge 4 GB RAM, medan först 6 GB uppskattades. Var försiktig, det är inte uteslutet att de är två varianter av samma lag.

När det gäller resten kommer Lenovo ZUK Edge att ta med en 5,5-tums skärm med Full HD-upplösning, Qualcomm -processor Snapdragon 821 och 3000 mAh batteri med snabbladdningssystem.

Dessutom kommer det att ha en 13MP huvudkamera och 8MP främre kamera.

Slutligen en sista detalj ganska viktigt: priset skulle ligga runt 2 699 CNY; vilket skulle vara 388 USD, ungefär.

Nu ber vi dig att behandla all information som avslöjats hittills med stor försiktighet. Vi står inför rykten, det finns inget officiellt och det är normalt att stöta på nya specifikationer som skiljer sig från de som presenterats hittills. Men om det finns några nyheter vet du det så snart som möjligt.

Källa: Gizmochina
0 Shares