Nya renderingar visar Pixel 3 XL i fler färger

0 Shares

Efter att de första riktiga bilderna på Pixel 3 XL dök upp förra veckan har designers som är experter på att återge enhetsåtergivningar tagit på sig att göra detsamma med den framtida Google -telefonen.

I dag, Phone Designer har avslöjat hur Pixel 3 XL skulle se ut, baserat på läckorna, med färgerna i vilka Pixel 2 har presenterats, det vill säga svart, blått (Kinda Blue) och “Panda” -versionen i svartvitt.

Minns att det har kommenterats i nätverk att Google har beslutat att lägga undan alliansen med LG och HTC för tillverkningen av sina nya pixlar, och att i år får Foxconn i uppdrag att tillverka den, ja, samma tillverkare av iPhone, iPad eller PlayStation, bland många andra produkter, dock förväntas Pixel 3 XL -skärmen tillhandahållas av LG.

De Pixel 3 kommer i två storlekar, 5,3 och 6,2 tum, med ett hack i den större versionen. Det är fortfarande en lång väg att gå för dess presentation, som förväntas vara i oktober, men baserat på dessa läckor, Gillar du designen på den nya Pixel? Snälla du, låt oss veta.

0 Shares