Nya rykten hävdar att nästa OnePlus 8 Pro kommer att ha en 120 Hz skärm

0 Shares

För några veckor sedan började de första rykten om nästa OnePlus 8 Pro, vid tidpunkten för publicering av en rendering som skulle ge oss en uppfattning om hur dess design kan se ut när vi ser den nästa år.

Men nu har ett nytt rykte dykt upp som är relaterat till den här nästa smarttelefonen, eftersom de nu säger att skärmen på OnePlus 8 Pro kommer att vara på 120 Hz uppdatering för att ge större flyt i bilden.

Kom ihåg att årets OnePlus 7 Pro redan har en skärm vars uppdateringsfrekvens är 90 Hz, så det var mycket uppenbart att företaget skulle öka detta värde i sin nästa modell som vi kommer att se 2020.

REFERENSBILD

Det förväntas att OnePlus 8 Pro också kommer att ha ett fyrkamera-system i den del som det kommer att ta med, vilket inkluderar en vidvinkelsensor, en annan teleobjektiv som förmodligen stöder en 3x optisk zoom, medan dess huvudkamera är hög upplösning, mellan 64 och mer än 100 megapixlar.

När det gäller möjlig intern hårdvara bör vi se Qualcomm Snapdragon 865-processorn, som bör åtföljas av 8 GB RAM och ett internt minne på 128 GB. Medan skärmen skulle nå 6,65 tum och skulle vara perforerad längst upp till vänster för att hysa sin främre kamera.

Med information från Gizmochina

0 Shares