Nya rykten om förnyelse av Moto 360

0 Shares

Även om vissa rykten sa att igår den andra versionen av Moto 360 sedan nyligen lågt pris i spanska Google Store till 200 euro. när jag var tidigare 250 euro, den Det tillkännagavs Moto G 3rd Gen., Moto X Style och Moto X Play. Men idag en ny FCC -rapport om funktionaliteter Blåtand och Wifi på en Motorola smartwatch.

Moto-360-data-02I dessa bilder kan vi se anslutningarna som Moto 360 kommer att ha och även dess storlek. Vad kommer att bli av 5 mm bred och 63 mm lång. Eftersom den här klockan redan hade fått tillstånd från FCC kan den släppas på marknaden. Vi observerar också platsen för var och en av de två antennerna

Varför meddelade inte Motorola det igår med de tre terminalerna?

Svaret är enkelt, om Moto 360 hade lanserats tillsammans med de tre smartphonesna skulle klockan tappa framträdande och vice versa. Idag tror användare att en smartwatch är ett tillbehör, Motorola vill inte förmedla detta.

Andra svar kan bero på a ny version av Andoid Wear som kan avslöjas i samma händelse som distributionen av Android M. September och oktober, under den månaden äger IFA i Berlin rum. Designen kommer att vara väldigt lik, även om det kommer att finnas två versioner, en mindre och i de två versionerna kommer den svarta fältet inte att finnas i den nuvarande Moto 360.motorcykel 360

På samma sätt är processorn (som blir bättre än den föregående), RAM, internminne, skärmens storlek och typ inte känd sedan Motorola använde FCC: s 180-dagars sekretessbegäran. Hur som helst kommer nästa Moto 360 återigen att bli en av de bästa smartklockorna som Android Wear använder.

0 Shares