Nya tekniska detaljer för nästa Nokia -smartphone visas

0 Shares

Förra veckan berättade vi att Nokia äntligen hade bekräftat sin officiella återkomst till smarttelefonvärlden under 2017, något som har varit känt länge men bara den officiella bekräftelsen saknades.

Idag har vi nyheter med Nokia igen eftersom tekniska detaljer om en smartphone har läckt ut i det berömda asiatiska sociala nätverket som vi känner till Weibo. Där nämns det att den här enheten skulle ha en skärm som skulle vara mellan 5,2 och 5,5 tum och att den också skulle ha en QHD -upplösning, det vill säga 2560 × 1440 pixlar.

gsmarena_002

Det nämns också att den skulle ha en Qualcomm Snapdragon 820 -processor och dess kamera skulle utvecklas och certifieras av Carl Zeiss. Det läggs också till att dess design skulle bestå av en helt metallisk kaross, något som kännetecknar Nokia.

Det senare sammanfaller med ett fotografi som tidigare läckt ut där baksidan av en Nokia -smartphone visas, som ses ha en metallkropp, som nämnts i Weibo.

nokia-dc1-render

Slutligen nämner denna person som publicerade dessa uppgifter att den här smarttelefonen skulle ha skydd mot vatten, med IP67 -certifiering. Så det ser ut som att Nokias comeback kommer med allt nästa år.

Med information från GSMArena
0 Shares