Nya Xiaomi Redmi 3 Pro

0 Shares

Xiaomi-Redmi-3-Pro-2

Som några av er kanske kommer ihåg, för ett par månader sedan (i januari specifikt) lanseringen av Xiaomi Redmi 3, en terminal som överraskade alla med ett imponerande batteri och en design som inte lämnar någon likgiltig. Tyvärr denna lovande terminal Jag orsakar inte den förväntade känslan, eftersom alla tittade på lanseringen av Xiaomi Mi5, företagets flaggskepp i detta tidigare MWC i Barcelona.

Dessa tidigare händelser åt sidan lite, vi fokuserar på en mycket nyare händelse. Igår var Xiaomi till överraskning för oss alla tillkännagav äldre bror till Redmi 3, Xiaomi Redmi 3 Pro. Det förväntades att Xiaomi skulle ge denna modell en mer avancerad version eller pro, precis som det gjorde med Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Vi började prata lite om design, och det är att vi är ganska förvånade i denna aspekt sedan den nya Redmi 3 Pro det spåras exakt när det gäller dimensioner (och vikt) till sin yngre bror. Detta är ett tydligt exempel där vi tydligt kan se det “pro” betyder inte alltid större.

xiaomi_redmi_3_18_

Men även om vi inte hittar fysiska skillnader, hittar vi dem i termer av panelupplösning och RAM.

För de nyfikna är dessa alla detaljerade funktioner:

Xiaomi Redmi 3 Pro -specifikationer

Mått: 139,3 x 69,6 x 8,5 mm – 144 gram

Skärm: 5 tum HD IPS med 1280 x 720 upplösning

Processor: Qualcomm Snapdragon 616 Octacore 64-bitars 1,5 GHz

BAGGE: 3 GB

Internminne: 32 GB (ej utbyggbart)

Kamera: 13 megapixel bak med LED -blixt och f / 2.2 bländare

5 megapixel fram

Batteri: 4100 mAh

SW: Android 5.1 Lollipop

Xiaomi-Redmi-3-Pro

Som ni kanske har sett själva, resten av egenskaperna bibehålls som i Redmi 3. Det betyder att vi kommer att räkna med samma biometriska sensor (av fotavtryck) och det enorma batteriet på 4100 mAh som vi hade den yngre brodern med. Som förväntat kommer vi också att ha en 4G LTE -anslutning och Bluetooth 4.1 i denna version ‘proffs‘.

När det gäller de positiva förändringarna (ja, det finns), integrerar den nya modellen en högre skärmupplösning, går till 1280 x 720 punkter (HD -upplösning) och creRAM -minne upp till 3 GB, en siffra som hjälper batteriet att bära en stor autonomi.

Pris

Definitivt, om denna Xiaomi Redmi 3 redan var ett bra alternativ för dess otroliga valuta för pengarna, Redmi 3 Pro är ännu mer så.

Vi kan redan hitta Xiaomi Redmi 3 Pro i vissa kinesiska onlinebutiker för cirka 140 euro, ett bra pris om vi tar hänsyn till allt som denna terminal erbjuder oss.

0 Shares