Nytt Archos 50d Oxygen

0 Shares

I avsaknad av några dagar av Mobile World Congress, tillkännages de nya enheterna som kommer att presenteras och en av dem blir den nya medlemmen i linjen Syre från Archos, Archos 50d Oxygen. Det förväntas att denna enhet är på höjden av sina direkta rivaler och att den lyckas överraska sina användare för att göra detta fantastiska företag mer känt.

AC50D -syre.993

Vi går in på en mer ingående analys av denna smartphone och det första vi stöter på är skärmen och designen. Refererar till skärm, typiskt för high-end syre, hittar vi 5 tum på skärmen och med teknik IPS Full HD. Och om designen, lite att säga, det är en elegant och modern design, glädjande för ögat och det bästa av Archos 50d Oxygen.

En annan anmärkningsvärd sektion i den här enheten är den kamera, i ryggen hittar vi 13 megapixlar, ger oss en bra kamera som kommer att erbjuda oss fantastiska detaljer. På framsidan hittar vi 5 megapixlar, som är de bästa siffrorna för en kamera som tillhör mellanklass.

Fortsätter med de fantastiska specifikationerna som denna fantastiska terminal har, och det är att för alla de användare som vill ha lite mer, ger det oss 2 GB från Bagge som kombineras med de åtta kärnorna i 1,3 Ghz, så det blir ingen uppgift som är för stor för oss. Dessutom är något som fler och fler efterfrågar nätverksteknik, och det är därför Archos har införlivat det 4G i denna enhet utöver de senaste nyheterna när det gäller anslutning.

Det erbjuder också andra fantastiska funktioner som stöd för Dual sim, förutom möjligheten att placera en microSD -kort för att utöka den ursprungliga lagringen vilket är 16 GB, ja, microSD -kortet stöder bara maximalt 32 GB, något som för vissa människor kan komma till kort.

För de mest nyfikna kommer Archos 50d Oxygen att presenteras på Mobile World Congress tillsammans med hela sortimentet av Archos som innehåller surfplattor, prylar och mer.

0 Shares