Officiell Huawei Sound X 2021: toppljud och HarmonyOS

0 Shares

huawei sound x 2021 andra generationen har prisutgåva

Smarta högtalare finns nu nästan i alla hem i öst och väst. Det finns dock märken, som Huawei, som gör högtalare av hög nivå men driver för att förbättra dem mer och mer med fler och fler funktioner smart, som det gör med det nya Huawei Sound X från andra generationen eller 2021, utrustad med mycket intressanta funktioner.

Huawei Sound X 2nd Gen (2021): allt vi vet

Design och funktioner

huawei sound x 2021 andra generationen har prisutgåva 2

Från de första bilderna som kom ur läckorna på webben lärde vi oss en ny funktion för serien Ljud X, som fungerar på ett viktigt sätt med design. Det finns faktiskt inte en webbkamera som vi sa, utan en RGB-LED gjord av Symphony som aktiveras enligt olika situationer och som framför allt rör sig med musiken. I sig själv förändras utseendet nästan inte jämfört med den tidigare modellen, utan tar på sig ett transparent skal som verkligen ger det en frisk luft.

Utöver detta bekräftas samarbetet med Devialet-ljudexperterna på nytt med ett nytt 3-vägs system, en 3W högfrekvent högtalare, 4 högtalare på 5W vardera och framför allt en megahögtalare från 50W med 2 passiva enheter med frekvens 38 Hz. Det intressanta är att Huawei Sound X 2021 det kan faktiskt bli en subwoofer för varumärkets TV-apparater, också för att den drivs av HarmonyOS, företagets första talare som är utrustad med det.

Huawei Sound X 2nd Gen (2021) – Pris och tillgänglighet

Den nya Huawei Sound X 2021 (2 januari) anländer därför till Kina för tillfället till ett pris av ca. 286 € (2199 yuan), vilket gör det till en mer än premiumprodukt, men som faktiskt kan vara värt dem alla med tanke på hur mycket det erbjuder. För en global distribution är detta att förvänta sig, eftersom efterträdarna också har kommit in Italien.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares