Okänd ASUS-smartphone med Snapdragon 888-processor testas av tillverkaren

0 Shares

Asus_Zenfrone_552252.jpg

I början av december 2020 debuterade Qualcomms nya flaggskepp Snapdragon 888-chip. Bland de varumärken som kommer att vara de första som släpper smartphones med den här processorn utsågs den taiwanesiska tillverkaren Asus. Strax efter presentationen av chipsetet uppträdde en oanmäld Asus-smartphone, byggd på det senaste single-chip-systemet, i Geekbench-riktmärkesdatabasen.

Enheten visas i riktmärket under den tekniska koden ASUS_I005DA. I ett test med en enda kärna fick enheten 1081 poäng, i ett test med flera kärnor var resultatet 3584 poäng. Operativsystemet Android 11 anges som programvaruplattform. Volymen på det installerade “RAM” är 8 GB. Det är dock möjligt att flera konfigurationer kommer in på marknaden, inklusive de med ökad mängd RAM.

ASUS_ROG_Phone_4.jpg

Dokumentationen avser en 8-kärnig processor från Qualcomm med en basfrekvens på 1,8 GHz. Moderkortet har kodnamnet lahaina, vilket indikerar chipsetet Qualcomm Snapdragon 888. Enligt experter kommer gadgeten att vara en del av Asus ROG Phone 4-spellinjen, även om det kan visa sig vara en representant för Zenfone 8-familjen.

ASUS_1442555g0.jpg

När den här kraftfulla smarttelefonen kommer att presenteras har den ännu inte meddelats.

Källa: Mydrivers


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares