Om du har en Nokia 2 kan du redan prova den första betaversionen av Android 8.1 Oreo

0 Shares

I oktober 2017 presenterade HMD Global tillsammans med Nokia den mest ekonomiska modellen (vid den tiden) av dess låga räckvidd, bättre känd som Nokia 2.

Då kom detta team med Android Nougat. HMD har dock meddelat för dem som äger en Nokia 2 möjligheten att delta i dess program Betalaboratorier för Nokia -telefoner.

Nokia tillkännager första beta av Android 8.1 Oreo för Nokia 2

Goda nyheter kommer till våra läsare som vill testa den senaste stabila versionen av Android i förväg, med hänvisning till Oreo 8.1, eftersom du från och med nu kan registrera dig för deras betatestare Betalaboratorier för Nokia -telefoner.

”Nokia phone beta labs är utformat för att ge användare av tidiga adaptrar möjlighet att ge HMD Global direkt feedback om hur man modellerar upplevelser på nya plattformar. Förra året anmälde sig mer än 50 000 fans, vilket gjorde det möjligt att utveckla konstanta och snabba uppdateringar som uppstarten levererade till sin portfölj. För HMD Global är det viktigt att lyssna på deras fans, och Nokia -telefonens betalabb är hur detta samarbete kommer till liv. “

Så du vet, om du äger en Nokia 2 och vill delta i betaprogrammet måste du bara registrera dig på följande länk nokia.com/phones/betalabs och följ instruktionerna som du kommer att se där.

Kom ihåg att det är en betaversion, det vill säga en testversion, så du kan hitta några fel i ditt system eller problem med några av de program du använder.

Källa: Pressmeddelande – Nokia

0 Shares