OneOdio Pro C (Y80B) Recension: De trådlösa studiohörlurarna för spirande DJs

0 Shares

omslag av oneodio pro c y80b

Over-ear-hörlurar, det vill säga de mycket stora, har på senare tid ofta delats in i trådlösa avslappningsmodeller (med ANC) och studio. Och sedan finns det hybridlösningar, kanske för dem som vill göra båda. Som i fallet med trådlösa studiohörlurar över örat OneOdio Pro C (eller Y80B) våra huvudpersoner recension: kommer de att kunna göra vad de är avsedda att göra?

OneOdio Pro C (Y80B) recension

paket innehåll

oneodio pro c y80b recension 01

OneOdio Pro C hörlursbox i granskning är den klassiska förpackningen som varumärket reserverar för sina produkter, inte för premium men välskött och framför allt utrustat med bra tillbehör. Faktum är att inuti, förutom hörlurarna som vi hittar i den alltid bekväma läderväskan, hittar vi kabeln 3,5 / 3,5 mm -uttag med inbyggd mikrofon och a Micro USB -kabel att ladda dem, lite anakronistisk men för hur mycket de kostar är det också bra.

Design och material

Mycket lik stilen till Pro-50 Och Pro-10 den där vi försökte för en tid sedan, men också kl A70 alltid prova tillsammansA10, OneOdio Pro C i granskning, trots att de huvudsakligen är i polykarbonat och med konstläder, ger de en bra känsla vid beröring. Materialen har utmärkt utförande och slitaget är riktigt bekvämt (men på sommaren värmer de paviljongerna).

Smarta funktioner

oneodio pro c y80b recension 02

Att vara ett hörlurar över örat, dvs. smarta kontroller de är förflyttade till de fysiska nycklar som de som har provat den här produkten gillar och föredrar i denna typ av lösning. Utöver subjektivitet gör de sitt ärliga jobb med att höja eller sänka volymen, slå på, spela, svara på samtal.

Tyvärr, historiskt sett, finns det ingen ansökan OneOdio som kan fixa eller utjämna. Men vi upprepar, för vad de kostar är det absolut förlåtligt. Bluetooth 5.0 är allt som allt

Ljudkvalitet – OneOdio Pro C

oneodio pro c y80b 04 recension

Och låt oss komma till kärnan i denna recension: hur OneOdio Pro C? För att vara ärlig låter de bra. Men med ett seriöst “Men”. I den meningen gör kabelanslutna sitt fantastiska jobb med förare från 50 mm och impedansen från 32 Ω, även förlustfri musik kan ge dig lite tillfredsställelse från ljudnivåer på ingångsnivå och spirande DJs också.

När det gäller allmänt trådlöst lyssnande talar vi om en mellanklassprodukt. Ljudet är inte särskilt rent, du kan lyssna bra men be inte om mirakel när vi lyssnar på musik i Bluetooth. På jour, för en produkt som trots allt inte är utformad för detta ändamål, är kvaliteten mer än tillräckligt.

Autonomi

Vi kan definiera autonomi för dessa hörlurar i genomsnitt. De OneOdio Pro C, med sitt batteri från 1500 mAh, de lyckas ge oss flera timmars lyssnande men de är inte oändliga. Sammantaget kan de pågå 50-60 timmar på en laddning och det är också okej.

OneOdio Pro C (Y80B) Recension – Pris och slutsatser

För att dra rätt slutsatser om dessa OneOdio måste du utgå från (som ofta händer) från priset. Pro Cs handlar om att köpa dem på Amazon € 40-45 och allt som allt är priset mer än rättvist för vad de erbjuder.

För detta, hörlurarna OneOdio Pro C bör rekommenderas för dem som vill ha ett bra headset men utan att förvänta sig ett Sennheiser, men också till någon kille som går in i studiomusikens värld för att försöka bli DJ, med plus att kunna använda dem var som helst.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares