OnePlus, 2021 börjar med en smäll: imponerande tillväxt för smartphones levereras

0 Shares

oneplus

Det kinesiska huset har meddelat uppnåendet av en viktig milstolpe globalt genom att registrera sig en ökning av transporterna med 257% på årsbasis globalt för första halvan av 2021. Kort sagt, året började bra OnePlus, som också har uppnått betydande försäljningstillväxt på alla sina viktiga marknader, inklusive USA, Europa, Indien och Kina, tack vare en smartphoneportfölj för alla, som inkluderar flaggskeppet OP 9-serien och nya mellanklassprodukter., Nord och Nord N.

OnePlus tillkännager en viktig milstolpe: 2021 har börjat på ett bra sätt!

oneplus

År 2020, OnePlus meddelat en ny affärsstrategi för att ytterligare utöka sin produktportfölj till alla globala användare genom att introducera produktlinjen Nord, som erbjuder den typiska OP-upplevelsen med flera priser.

Pete Lau, grundare av OnePlus, sa :.

oneplus 9r oxygenos 11.2.4.4

OnePlus har varit det snabbast växande varumärket på smarttelefonmarknaden i Förenta staterna under första halvåret 2021 med 428% tillväxt i transporter på årsbasis, framför allt tack vare 9 och Nord N. Europa, bland de fem bästa smartphone -märkena, framträdde OnePlus som det snabbast växande varumärket under andra kvartalet 2021 med en tillväxt på 304% år för år tack vare det stora utbudet av produkter som erbjuds.

oneplus -logotyp

I Indien, OnePlus uppnådde framgångsrikt marknadsledarskap som det första smarttelefonmärket i premiumenhetsindustrin, och uppnådde återigen 229% tillväxt jämfört med andra kvartalet 2021. Dessutom ledde det smarttelefonmarknadssegmentet. Premium 5G-smartphone med 48% marknadsandel i Indien. På den kinesiska marknaden, där endast flaggskepp 9 -serien är tillgänglig, registrerade företaget en ökning av leveranserna med 124% på årsbasis under första halvåret 2021.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares