OnePlus 3 -specifikationer har läckt ut

0 Shares

Som vi alla vet på sistone OnePlus Det blir mer och mer exklusivt både på grund av egenskaperna hos dess enheter och på grund av inbjudningssystemet som det har pratats så mycket om. Nyligen talades det om OnePlus när de bestämde sig för att dra tillbaka inbjudningssystemet som de populariserade så mycket och nu är företaget på allas läppar igen efter att ha vetat att de arbetar med det nya. OnePlus 3.

OPt_001

Det skulle inte vara stora nyheter om det inte vore för AnTuTu har avslöjat de tekniska specifikationerna för OnePlus 3, bland dessa specifikationer sticker ut dess processor Qualcomm Snapdragon 820 kombinerat med din Bagge från 4 GB, så det kommer inte att vara några problem när det gäller att njuta av denna smartphone fullt ut.

OnePlus-3-Antutu-Benchmark-Info-700x478

När det gäller andra sektioner sticker skärmen ut eftersom den istället för att ha en skärmupplösning på 2K som ryktas kommer äntligen att ha en upplösning på 1080 × 1920 pixlar precis som OnePlus 2. Angående kamera vi träffade 16 megapixlar i ryggen och 8 megapixlar på framsidan, med denna OnePlus kommer att fortsätta i sin serie att erbjuda bra kvalitet när du tar bilder. Och för att avsluta med dess specifikationer måste det sägas att OnePlus 3 kommer med Android 6.0.1, erbjuder ett bra resultat på smarttelefonen.

Pris och tillgänglighet

När det gäller detta avsnitt vet vi att OnePlus 3 kommer att presenteras i Juni med en helt förnyad design, men enligt de senaste läckorna kunde presentationen avanceras till April. Slutligen måste det sägas att ingenting är känt om priset men det förväntas att det inte kommer att överstiga 400 euro som vanligt i företaget som erbjuder en bra kvalitet / pris

0 Shares